Meer informatie
Aanleg achtertuin
Meer informatie
Bomenonderhoud
Meer informatie
Aanleg voortuin

Welkom op de website van HW-Tuinen

Hoe ziet u uw tuin? Is het een extra kamer bij uw huis, een plek om te ontspannen of juist een speelplek voor de kinderen? Iedereen heeft zo z’n eigen ideeën, wensen en dromen.

HW-Tuinen legt zich erop toe uw wensen te realiseren en dromen waar te maken. HW-Tuinen is een klein, professioneel en flexibel bedrijf. Tegen een scherpe prijs leggen we tuinen aan voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit en creativiteit zijn voor ons net zo belangrijk als voor u.

Op deze site vindt u foto’s van gerealiseerde projecten en informatie over de aanleg, het onderhoud en het ontwerp van uw tuin.

Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten en producten. Het verplicht u tot niets.

Een kleine greep uit onze projecten

Bomen werkzaamheden Nieuwerkerk aan den IJssel

Schutting plaatsen Ridderkerk

Aanleg vlonder Nieuwerkerk aan den IJssel

Onze laatste Facebook berichten

1 year ago
Foto's uit het bericht van Hoveniersbedrijf HW-Tuinen

Van buiten ruimte naar tuin in een paar dagen. Begin deze week weer een tuin opgeleverd. De tegels hebben we hergebruikt waarom weg gooien als het nog goed zat is. Verder hebben we van geïmpregneerd ... See more

1 year ago

Misschien heeft u hem al in de tuin gezien. Sinds begin dit jaar hebben we Dennis Bojda als nieuwe collega. We gaan er een mooie tijd van maken. Serena Wiesenekker-Gladdines, Casper Knijf en Bastiaan ... See more

« 3 of 3 »

Start typing and press Enter to search